Nõidade Konverents Pärnu Keskraamatukogus 31032022

This DVD is a recording of a conference by The Estonian Witches' Association which took place at Pärnu Central Library on 31032022 where The Witch Of Tallinn, South Estonia Witch and The Witch Of Tartu and the Visiting Lecturer Archbishop Martinianus of The Orthodox Church of Estonia (The Orthodox Fellowship Of Tartu) who conveyed statements on Lightning,  presented a lecture,  which led to the achievement of Consciousness Alien Beatitude SuperCivilizations New Civilizations 13th Sence Part Attainment Procedure.

 

The same can also be enjoyed by the viewers of this DVD, sameierier Textum.

 

See DVD on salvestus Pärnu Keskraamatukogus 31032022 toimunud Eesti Nõidade Liidu Konverentsist, kus kolm Nõida ja külalisesineja Eesti Õigeusu Kiriku (Tartu Õigeusu Vennaskond) Peapiiskop Martinianus  tegid ettekande, mis viis Eesti Nõidade Liidu austajaid Teadvuse Tulnuka Õndsuse SuperTsivilisatsioonide Uute Tsivilisatsioonide 13.Meele Osade Saavutamise Protseduuri Saavutamiseni. See Protseduur on Eluks vajaliku Tõe Tajumise ja Mõõtmise eeltingimusekski, sest selleks, et kooskõlastuda Uute Tsivilisatsioonidegagi ju on tarvis teada saada ja mõistagi enda, teiste aga ka asjade, sündmuste jne Positiivsuse Suundumustki. Tühja arvamuse esitajatel tuleb jääda Vanasse Tsivilisatsiooni suremagi ju.

Seda võivad nautida ka DVD vaatajad samaim Textuim.

Konverentsi salvestuse DVD (kestvus 1 tund ja 6 minutit) saab tellida hinnaga 10,- € + postikulu - täpsemat teavet vaata SIIT